image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Gastspreker

Contact

Richting Noordpool met Dixie Dansercoer.

In een tentje slapen op de sneeuw bij -20° à -30°, je eigen slede van zo’n 40 kg meeslepen, in ganzenpas constant klimmen door de diepsneeuw, je maaltijden bereiden met gesmolten sneeuw, … een avontuur dat niet alleen voldoende voorbereiding en fysiek vereist maar ook een aanval pleegt op de mentale weerstand. Of om het in bedrijfscontext te plaatsen: doelen en missie bepalen, teamwork en engagement.

Samen met Dixie en 7 anderen ging Harry als 50-plusser deze uitdaging aan.                 Dat zijn verhaal je koude rillingen belooft spreekt voor zich, maar ook het relaas van de voorbereidingen, de kameraadschap, de inventieve oplossingen, de schoonheid van de witte vlaktes, etc … zullen je uitnodigen om anders te gaan denken over de poolgebieden en de milieu-evolutie. Wie weet voel je je na zijn lezing wel geroepen om zelf de Poolcircel over te steken!

Harry van Hest - Richting Noordpool met Dixie Dansercoer.

Would you like more information?

Would you like more information about the possibilities for you event, or are you looking for a coach who can sharpen your communication skills?
Then you can always contact us without obligation via the following link: