image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Gastspreker

Contact

To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!

Wij hebben ondertussen geleerd dat 'global wealth' duidelijk gekoppeld is aan 'global health', vrij vertaald 'het zich goed voelen'.
Deze transformerende presentatie zal dan ook helpen om verbinding te krijgen met de diverse niveaus in onze bedrijven/organisaties, terwijl ze ook de handvaten aanreikt om daar waar nodig het energiepeil te verhogen!

En dat Harry het niet bij loze beloftes houdt bewijst deze garantie die men van hem krijgt: als jullie publiek niet reageert zoals op de foto's bij deze samenvatting, hoeft men  helemaal niets te betalen, zelfs geen vervoeronkosten!

En om velen gerust te stellen, dit is GEEN voordracht Amerikaanse stijl met overdreven interactiviteit.
Het is wel een motiverende voordracht die uw medewerkers meeneemt in een sneltrein van actie en interactie gebaseerd op een aantal pijlers die in elk bedrijf vitaal zijn.

Verandering Elk bedrijf heeft er op diverse vlakken steeds mee te maken denk maar aan de recente pandemie of de actuele Artificiële Intelligentie. 
Harry leert uw medewerkers elke verandering aan te voelen als een voordeel.

Focus Hier worden in samenspraak met de opdrachtgevers, elementen of zelfs verbeterpunten ingebouwd die voor uw bedrijf/organisatie op dit moment belangrijk zijn.
Harry illustreert hierbij ook het verschil tussen vermeende en echte focus.

Communicatie Wat zijn de voordelen van oprechte communicatie en feedback, zeker van de leidinggevenden, voor het bedrijf/organisatie en voor iedere medewerker persoonlijk?
Hier gaat het over verbinding, toxische woorden, lichaamstaal, personal branding, efficiënter vergaderen (al dan niet virtueel), conflicthantering, verhoudingen met/als leidinggevenden, etc

Team Ook het algemeen teamverband is fel veranderd in de voorbije jaren.
De virtuele meetings vereis(t)en doorgaans kleinere groepjes. het is dus belangrijk dat wij terug leren functioneren als één groot (bedrijfs)team. 
Dwz niet elk groepje in zijn bubbel zijn eigen ding doen, maar wel zorgen voor synergie en doorstroom, via teams waarvan de werking op elkaar aansluit.

Passie Hiermee groeit men naar de finale van deze motiverende lezing.
Een finale die zorgt dat al de voorgaande elementen worden verankerd op zo’n manier dat elke aanwezige gemotiveerd naar huis gaat met de volle ‘goesting’ om vanaf nu het verschil te maken in zijn/haar bedrijf of organisatie.

Dit motiverende programma kan gebracht worden door Harry als gastspreker (1 à 1,30 uur), maar ook als trainer/coach (1 of meerdere dagdelen).

Profiel

Harry is steeds motiverend actief geweest.
Van nature uit zo bleek dat zowel in de periode van zijn studies maar ook in zijn nevenactiviteiten. 
Toen hij dan zijn professionele loopbaan startte, kon het bijna niet anders of hij zou in de evenementen en incentive sector terecht komen, terwijl ook de radio en televisiewereld hem ontdekten.
Hier leerde hij pas echt hoe men (grote) groepen kan begeesteren. Dit gecombineerd met diepgaande studie, opleidingen en observaties in binnen en buitenland, maken dat hij nu een enorme bagage heeft die in deze ‘motivational’ zijn kristallisatie kreeg. 

Formules :

A) Voordracht gericht op alle medewerkers van het bedrijf/de organisatie

B) Voordracht + (facultatieve) workshop voor leidinggevenden waarbij dan het accent wordt gelegd op ‘Hoe motiveer ik mijn team!?!’

Harry van Hest - To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!

Harry van Hest - video: To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!
To be Energised or not to be Energised, this is the Answer! - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Harry van Hest - video: To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!
To be Energised or not to be Energised, this is the Answer! - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Harry van Hest - video: To be Energised or not to be Energised, this is the Answer!
To be Energised or not to be Energised, this is the Answer! - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Testimonials

Would you like more information?

Would you like more information about the possibilities for you event, or are you looking for a coach who can sharpen your communication skills?
Then you can always contact us without obligation via the following link: