image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Moderator/Presentator

Contact

Moderator

Met modereren van debatten is een extra sterke troef van Harry.
Zowel 'live' als virtueel!

Dat heeft natuurlijk te maken met zijn jarenlange ervaring met diverse publieksgroepen.

Want een moderatie is weer iets helemaal anders dan een gewone presentatie. Een moderator zorgt dat de uiteenlopende belangen van diverse gesprekspartners gerespecteerd en vooral gehoord worden.

Hierbij blijft Harry niet veilig op het podium. Hij stapt met de micro naar de mensen toe. Want de goeie moderator wil de emotie voelen en die vooral ook zien in de ogen van de deelnemers.

Zo modereerde Harry oa de debatten tussen de organisatoren van Tomorrowland en zijn buurtbewoners. Hierbij creëerde hij als moderator een platform waarbij zowel de organisatoren en het plaatselijk gemeentebestuur zich comfortabel en gerespecteerd voelden, terwijl ook de honderden buurtbewoners de gelegenheid kregen om via hun woordvoerders hun verzuchtingen te uiten.

In zulke context is het erg belangrijk dat men als moderator begrip en empathie heeft voor elk van de stakeholders terwijl het oplossen van de knelpunten toch voorop moet blijven staan.

Door zijn jarenlange ervaring met publieksinteractie, en zijn ondertussen natuurlijke skills als communicatieve duizendpoot, wordt Harry dan ook geregeld gevraagd om debatten te modereren tussen bijvoorbeeld bouwpromotoren, sociale huisvestingsmaatschappijen, OCMW”s, en gemeentebesturen tov van (buurt)bewoners.
Maar ook voor pannelgespreken tijdens (Europese) congressen, politieke debatten of om te fungeren als moderator tussen werkgevers en werknemers kan u steeds bij Harry terecht.

THE BETTER THE QUESTIONS
THE BETTER THE ANSWERS 

Harry van Hest - Moderator

Harry van Hest - video - Moderator
Moderator - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Testimonials

Would you like more information?

Would you like more information about the possibilities for you event, or are you looking for a coach who can sharpen your communication skills?
Then you can always contact us without obligation via the following link: