image description

2017 Alle rechten voorbehouden door © Harry van Hest

Moderator/Presentator

Contact

Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies

Als presentator begon Harry zijn carrière bij Radio 2 omroep Antwerpen. Al snel bleek de radiostudio te klein voor hem en werd hij gevraagd om de meest diverse evenementen verbaal te begeleiden als presentator-dagvoorzitter, moderator, interviewer of animator. Zo presenteerde hij massa’s bedrijfsevents, productlanceringen, gala-avonden, congressen, beurzen maar evengoed ook modeshows, missverkiezingen, dijk- en strandanimaties en ook Quiz'en kan men een specialiteit van hem noemen (hij werkte jaren samen met Fred Oster van de AVRO's Wie Kent Kwis, deed een hele reeks quiz-shows met Wies Andersen deed warm-ups van diverse Vlaamse Quizprogramma's) kortom zoals een journalist ooit schreef ‘Ik denk niet dat er iets is dat Harry nog niet gepresenteerd heeft’.

Als presentator met dus ontelbare events op de teller, wordt Harry vooral gekenmerkt door zijn gepaste  humoristische stijl, gecombineerd met een zeer professionele elan.

Iedere presentatie vraagt daarenboven een andere aanpak. Harry staat daarbij ook gekend voor zijn flexibiliteit, improvisatietalent en vooral kennis van het metier, waarbij hij als woordvoerder de prettige chaos van een event steeds in perfecte banen weet te leiden, ook in stressvolle situaties.

Een vlot verloop van al wat er ‘op het podium’ gebeurt is dan ook telkens gegarandeerd, omdat Harry niet alleen als presentator maar ook als regisseur en desgevraagd ook als coach van de collega sprekers, de zaken van nabij opvolgt.

Als organisator hoeft men zich dus over al wat er 'op het podium' gebeurt alvast geen zorgen te maken.

Harry van Hest - Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies

Harry van Hest - video: Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies
Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Harry van Hest - video: Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies
Presentator - Dagvoorzitter - Master of Ceremonies - gebracht door gastspreker Harry van Hest

Testimonials

Would you like more information?

Would you like more information about the possibilities for you event, or are you looking for a coach who can sharpen your communication skills?
Then you can always contact us without obligation via the following link: